Overspannings balken

Staal versterkte balken 5x10 en 6x12 cm

Vorige Artikel 8 van 17 Volgende
€ 49,00 € 33,86 (exclusief 21% btw)

nu hebben wij de oplossing. 

Onze balken kunnen een overspanning hebben van 3 meter. 

Zo kunt u steigers maken pergola’s of uw dak van uw buitenkeuken. 

Zelfs uw schuur, of balkon in onderhoudsvrij kunststof. 

 

Wij beschikken over een groot assortiment kunststof balken, gemaakt uit 100% gerecycled kunststof. Het assortiment balken varieert van kunststof funderingsbalken tot randbalken. De balken zijn duurzaam en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Het gerecyclede kunststof bevat geen schadelijke stoffen voor het milieu en gaat vele jaren mee.

Voor bepaalde toepassingen is het wenselijk dat de balken een zo’n laag mogelijk gewicht hebben. Daarom hebben wij van de meest gebruikte modellen balken een holle balk in ons assortiment. Waar de massieve balken veelvuldig liggend worden toegepast zien we dat de holle variant veelvuldig staand toegepast wordt.

Kunststof balken staalversterkt

Kunststof balken worden veelvuldig gebruikt in de waterbouw voor onder andere kunststof steigers en bruggen. Om grote overspanningen mogelijk te maken biedt save plastics staalversterkte onderliggers aan. Bij de bouw van een kunststof steiger of brug kan er dan flink worden bespaard op de totale materiaalkosten en bouwkosten. Er zijn immers minder palen nodig.

© 2019 - 2020 Bezemers BV | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel